Dag Dames,

Voor jullie zal ik de komende tijd een aantal producten gaan uittesten en we beginnen met de Supershine lipgloss van Make-Up Studio.

Eerlijk gezegd ben ik nooit een super fan geweest van lipgloss. De glans vind ik prachtig, maar dat geplak… Ughh. Als ik een lipgloss koop, zorg ik er altijd voor dat het een matte lipgloss is. Ik had daarom ook wel gemixte gevoelens bij een Supershine lipgloss. Ik wil me niet laten lijden door een voorgevoel natuurlijk.

Ik heb twee verschillende kleuren getest, de SP5 en de SP1. Naast de leuke kleurnamen, leken me de kleuren erg mooi. Alleen twijfelde ik of de SP1 niet te heftig zou zijn.

                        

De lipgloss is verpakt in een zwart doosje. Wat een luxe! Anders dan bij andere lipgloss is het een kwastje en niet een soort sponsje. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een spons applicator, maar al met al ziet

alles er keurig en strak uit. Allereerst heb ik de lipgloss getest op mijn hand. Wat mij opviel is dat hij in het flesje er extreem kleurig uitziet, maar wanneer ik het op mijn hand smeer is hij lekker transparant met mooie subtiele glitters.

De eerste dag heb ik de lipgloss aangebracht op mijn lippen zonder er verder iets onder te doen. Spannennndd! En of het een Supershine lipgloss is! Hij heeft een heel mooie shine, plakken doet hij wel een beetje, maar dat valt voor een lipgloss reuze mee. Daar ben ik onwijs blij mee! Hij voelt fijn, heeft geen overdreven aanwezige geur en de kleur is subtiel maar mooi.

Ook heb je aan een kwastje meer dan genoeg. Wil je toch meer kleur dan zou je een tweede laag kunnen aanbrengen.

Ik heb heerlijk zitten eten en drinken en eigenlijk bleef hij geweldig zitten. Na het eten heb ik nog wel een klein beetje bijgesmeerd, maar in principe was dit niet nodig. Ook liet hij geen enorme vlekken achter op mijn glas. Je zag het wel zitten maar I know worse.

Ik hou wel van een lekker kleurtje op mijn lippen dus de tweede dag heb ik er een nude kleur lippenbalsem onder gebruikt. Express geen matte lippenstift, want dat leidt misschien af van de gloss. Vervolgens heb ik de lipgloss eroverheen gedaan. Ik vond dit supermooi! Mijn lippen hadden een subtiele kleur en een prachtige glans met glitters. Omdat het een kwastje is, kon ik ook makkelijk ‘’de vergeten randjes’’ mee pakken.

Conclusie: Het is een zeer fijne lipgloss met een hele mooie glans. Hij blijft goed zitten en plakt minimaal. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, het is geen goedkope lipgloss, maar zeker ook niet mega duur. Aanrader dus!