Beautyblog by Johanna 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale kristallen. Het gebeurt met veilige aluminiumoxide kristallen die onder vacuüm de huid slijpen. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen, doordat de basale cellaag nieuwe jonge, gezonde cellen zal vormen.

Doordat de behandeling onder vacuüm plaatsvind wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit zet aan tot huidstofwisseling en activeert de fibroblasten tot de vorming van collagene en elastine vezels. De huid herstelt en regenereert zichzelf als het ware van binnenuit. Het weefsel wordt zichtbaar strakker en steviger en het resultaat houdt aan.

MDB is geschikt voor de behandeling van ouderdomsvlekken, comedonen, milia, rimpels, en vergrote poriën. Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt (afhankelijk van het probleem en/of huidtype) een kuur van 4 à 10 wekelijkse behandelingen geadviseerd. Het resultaat kan vastgehouden worden door één keer per maand een nabehandeling uit te voeren.

Je huid roept om aandacht…….luister je wel?